Som persones VIP?

A la teva millor versió d’aquesta setmana plantejo aquesta pregunta: som persones VIP?

Si busquem en un diccionari anglès trobarem que  el significat de la paraula VIP és, com tots suposem: very important person. I això normalment fa referència a personalitats reconegudes pels seus càrrecs o per la seva posició social, econòmica o cultural.

Golden VIP membership card, for a special offers.

Golden VIP membership card, for a special offers.

Que jo recordi només una vegada he sigut tractat com a VIP en el sentit habitual de la paraula. Va ser al Camp Nou veient un partit del Barça. Una empresa ens va regalar unes invitacions i juntament amb uns amics vam anar a veure el Barça com uns “autèntics” VIPS. Vam poder aparcar el cotxe al pàrquing dels jugadors i accedir al camp per on ho fan els VIPS. I també vam gaudir d’un bon pica-pica abans, durant i després del partit.

Va ser una experiència interessant, però sincerament una mica estranya per a mi; perquè considero que les autèntiques persones VIPS ho són per altres raons i no tant per l’economia, l’estatus social o el càrrec que ostentin en aquell moment.

Per a mi una persona VIP, és una very immens person, una persona molt immensa. O una gran persona, com diríem en llenguatge popular.

El tema està en descriure com és una d’aquestes persones. Ho intentaré fer pensant en persones concretes que des del meu punt de vista són persones VIP. Persones que quan les he vist i conegut m’han impressionat profundament.

Són alegres, honrades, treballadores i saben veure el costat positiu de les coses. Somriuen habitualment, transmeten entusiasme, estan sempre pel que convingui, saben escoltar amb serenitat, tenen detalls, són generoses, són diferents…

Per tant volem ser persones VIP?

Podeu trobar aquesta reflexió al següent enllaç del programa Fórmula Estel de Ràdio Estel (32:06- 36:12)

Albert Valldosera

Coach

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *