Tercer aniversari. Les ganes de créixer es disparen!

3-aniversario

Ja van tres! Aquest projecte de bloc col·laboratiu arriba al tercer aniversari i cada cop és més engrescador. Això és el que ens ha fet prendre dues decisions que ja hem posat en pràctica.

La primera és renovar la imatge, actualitzar-la i mirar de facilitar la lectura dels diferents articles que es publiquen de forma regular. Hi ha detalls que encara s’han d’anar perfilant però a hores d’ara ja trobem que és un bloc que transmet dinamisme i netedat, partint com sempre de l’espectacular fotografia del meu amic Iván Faure.

La segona es la creació d’una pàgina de Facebook pròpia del bloc. Podeu accedir a ella mitjançant la icona a la part superior dreta i també la trobareu baixant a la barra lateral. Si algú vol anar encara més directe, premeu aquí. A ella anirem publicant els articles del bloc de forma regular però també informacions dels nostres col·laboradors i d’altres que estiguin relacionades amb els valors i estil de vida que volem transmetre.

Amb tot això l’objectiu és ben fàcil: animar encara a que més gent jugui cada dia de la seva vida. Hi ha tantes formes de poder jugar!

Daniel Barreña

Coach esportiu i educatiu

@dbarresi5

1 comentario

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *