Punt de partida

Tot té un principi i aquí comença “Jugant per la vida”.

Un bloc per parlar sobre bàsquet, educació, esport i tota la resta de coses que ens puguin afectar i que conformen la nostra vida diària.

Hi haurà de tot: opinions, reflexions, informacions, articles tècnics, articles tàctics, observacions, consells,….

En aquest de tot no només decidiré jo. Aquest no és només el meu bloc, també, en part, serà el bloc de tothom qui vulgui.

Tinc la sort de conèixer a gent amb moltes coses interessants per aportar. Algunes ja tenen el seu propi espai a la xarxa, d’altres no. A aquestes persones les convidaré a participar. Però qui vulgui participar només haurà de posar-se en contacte amb mi.

Tots aquests aspectes es veuen recollits al bloc a les diferents categories:

Palco: Aquí estaran recollides totes les aportacions que es facin. Tota aportació és mereix un lloc de privilegi.

Grada: Aquesta categoria recollirà tot el que faci referència a aspectes relacionats amb la vida de qualsevol de nosaltres. Tots estem implicats i a les grades tothom pot entrar.

Les altres tres categories, Basket, Educación i Deporte, s’entenen per si soles i encabiran tot el que faci referència a elles.

A més a la secció Players, trobareu a totes les persones que col·laboraran amb el bloc. Clicant sobre el nom, accedireu als articles que escriguin.

Ja està tot explicat. Ara toca començar a compartir, continuar jugant per aquesta vida que ens ha tocat per extreure-li el màxim de suc possible i fer-la nostra.

1 comentario

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *